18 Temmuz 2007 Çarşamba

Johnny Deep Sinemayı Bıraktı!!!

Karayip Korsanlarının kurnaz, üç kağıtçı bir o kadar da sevimli korsanı Kaptan Jack Sparrow'u, yakışıklı aktör Johnny Deep, 9 yıldır Vanessa Paradise'la birlikte gözlerden uzak bir birliktelik sürmekte. Kendi ülkesini bırakıp, bu aşkı uğruna Fransa'ya yerleşen Deep'le, 90'lı yılların o incecik sesli, Jole Taxi diye salına salına şarkı söyleyen Vanessa Paradise'ın 7 yaşında bir de kızları var.

İşte ne olduysa geçtiğimiz günlerde kızları Lily Rose'un hastalanmasıyla oldu. Apar topar kızlarını hastaneye götüren çift, İngiltere'deki hastanede kızlarının başucundan bir an olsun ayrılmadan, iyileşmesi için dua ediyorlar. Henüz kızlarının hastalığının ne olduğu belli olmasa da, belli olan başka bir şey var: Johnny Deep, kızları iyileşene kadar sinemayı bıraktığını açıkladı.
Bu aralar çekimleri süren ve yönetmenliğini Tim Borton'ın yaptığı "Sweeney Todd" adlı filmin çekimlerine de Deep katılmamış.
Sadece Karayip Korsanları'nda değil, çevirdiği tüm filmlerle izleyiciyi kendisine hayran bırakan ünlü aktörün kızı, umarız bir an evvel sağlığına kavuşur da, bizler de böyle usta bir oyuncudan mahrum kalmayız.