23 Temmuz 2007 Pazartesi

Johhny Deep'in Bilinmeyenleri !!!

Aile Durumu: Kardeşi D.P. Depp ile birlikte ilk yönetmenlik denemesi olan "The Brave" filminin senaryosunu yazdı. Lily-Rose Melody Depp adında bir kız kardeşi var.

Önceki İşleri: Johnny Depp'in grubu The Kids, Florida gece kulüplerinde gecede 25 dolara çalıyordu. Depp'in yaşı küçük olduğu için kulüplere arka kapılardan alınıyordu. Daha sonra Iggy Pop'un ön grubu olarak sahne aldıklarında rüyaları gerçek oldu. Fakat Hollywood'dan ayrılmak zorunda kalınca dağıldılar ve Depp bir satıcılık işine girdi.

Eğitim: 16 yaşında bir rock gitaristi olmak için okulu bıraktı

Dövme: Nişanlısı Winona Ryder için yaptırdığı "Winona Forever" adlı dövme ayrıldıktan sonra ameliyatla "Wino Forever" haline getirildi. Ayrıca annesinin adına yaptırdığı "Betty Sue" dövmesi var.

Kanuni Sorunlar: 1993’te Aktör River Phoenix, Depp'in gece kulübü The Viper Room'da uyuşturucuya bağlı kalp yetmezliğinden öldü. 1994’te Manhattan'da bir otel odasını dağıtmaktan tutuklandı. 1999’da Londra'da bir restoran görevlisiyle kavga etmekten tutuklandı.

En yakın arkadaşı: Nicolas Cage. Çok sevdiği Johnny Depp'i kendi menajeriyle tanıştırdı. Böylece Depp ilk rolünü "A Nightmare on Elm Street" filminde almış oldu.

Büyük Çıkışı: 21 Jump Street dizisindeki rolü. Oysa Depp dizide hiç oynamak istememişti. Menajeri dizinin sadece birkaç hafta süreceğini söyleyerek onu ikna etti. Dizi üç yıl sürdü!.

Müzik: Halen "P" adlı bir grubu var ve gitar çalıyor.

Bombayı sona sakladık; Johnny Deep’in, hayatındaki önemli olayları kolunda kesikler oluşturarak işaretlediğini biliyor muydunuz?